MASTER STOKIST -JERANTUT, PAHANG

TAHNIAH!!!!
Tahniah buat Tuan selaku MASTER STOKIST Sosej Sedaap Al Baity untuk area Jerantut, Pahang.
Tuan Firdaus mengenali Sosej Sedaap Al Baity untuk pertama kalinya dengan Tuan Syed Zulkifli sendiri ketika mula-mula produk Sosej Sedaap Al Baity dipasarkan.
Tuan Firdaus mengambil peluang yang ada untuk menjana pendapatan dengan platform Sosej Sedaap Al Baity yang mana Sosej Sedaap Al Baity merupakan produk Muslim yang baru dipasaran.
Tujuan beliau menjual Produk Sosej Sedaap Al Baity ini adalah untuk menjana pendapatan beliau sendiri dan membantu orang lain untuk sama-sama meningkatan pendapatan dengan Sosej Sedaap Al Baity ini. Selain itu, dengan menjadi stokis Sosej Sedaap ini, ia dapat menyelesaikan masalah masyarakat diluar sana untuk mendapatkan sosej keluaran Muslim, InsyaAllah. kata beliau.
Beliau juga ada misi dan visi Team Mereka sendiri dengan ingin membawa jenama SOSEJ SEDAAP AL BAITY ini ke pasaran antarabangsa. Selain itu, melahirkan ramai usahawan dalam team Sosej Sedaap Khaisha Al Baity, membantu golongan belia untuk menjana pendapatan dengan jualan Sosej Sedaap, membantu meningkatkan ekonomi madrasah-madrasah, tempat pengajian Islam dan membantu golongan asnaf fakir maskin serta ibu tunggal untuk menjana pendapatan.
Tuan Firdaus sekarang bersama Team Khaisha Al Baity juga sedang melancarkan kempen “Jom Membeli Sambil Berinfaq”
Jom bersama Team Khaisha untuk jayakan Kempen “Jom Membeli Sambil Berinfaq”.
Setiap 10% daripada hasil pembelian anda akan diinfaqkan untuk Pengurusan dan Pembangunan Madrasah An Nabawiyyah Lid Dirasatil Islamiyyah, Jerantut Pahang.
Sehingga kini beliau mempunyai 12 Homedealer dan 10 outlet dibawah Tuan Firdaus. Beliau pernah mencapai sehingga RM8000 sebulan bersama Sosej Sedaap Al Baity,
Kepada anda di luar sana yang ingin bersama sama Team Khaisha Al Baity boleh hubungi Tuan Firdaus di no 0192427654.